ایجاد یک درگاه برای هر شهروند در پرونده الکترونیک سلامت
به گزارش خبرگزاری مهر، سید رضا مظهری گفت: هم اکنون در ۹۳ شهر منتخب اجرای برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» فرآیند سرشماری جمعیت تحت پوشش توسط مراقبان سلامت شروع شده است.
برای این سرشماری پنج سامانه درست شده که هر کدام از مراقبان با اختیار خود میتوانند از آنها استفاده کرده و با هر کدام از این سامانهها قادرند جمعیت تحت پوشش خود را سرشماری کنند.
وی ادامه داد: مراجعه مراقبان به درب خانوارها ممکن است الزاماً انجام نشود، چون برخی از اطلاعات خانوارها در مراکز جامع سلامت موجود است و فقط باید در سامانه جدید بارگذاری شوند.
در این مرحله اطلاعات برخی خانوارها نیز که ممکن است در طول زمان تغییر کرده باشد، توسط مراقب سلامت به روز رسانی میشود.
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت بیان داشت: هر فردی که سرشماری میشود در سیستم به او اطلاع داده میشود تا به سیستم اپراتوری سلامت ورود کرده و درخواست بازگشایی پنل شهروندی خود در حوزه سلامت را ارائه کند.
مظهری اضافه کرد: به محض ثبت نام فرد سرشماری شده در سیستم، امکانات سیستم از جمله ۳۰ پنجره یا درگاه که با توجه به نیاز شهروندی مانند نوبت دهی الکترونیکی، رؤیت پرونده الکترونیک، انتخاب پزشک خانواده، برنامههای آموزشی و سایر امکانات مورد نیاز شهروندان که ایجاد شده یا به تدریج در سامانه فعال میشود، در اختیارش قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: بنابراین از این به بعد هر شهروند یک درگاه در پرونده الکترونیک خود خواهد داشت که میتواند با کد ملی خود و شماره همراهی که برای آن کد ارسال خواهد شد، وارد سیستم شود و از امکانات مختلفی که برایش پیش بینی شده استفاده کند.
مظهری، دسترسی «همیار خانواده» به پرونده سایر اعضای خانواده در این سیستم را مورد اشاره قرار داد و گفت: تشکیل پرونده الکترونیک سلامت سالها است که تکلیف قانونی است و باید انجام شود.
الان با توجه به پوشش فراگیر استفاده از اینترنت در کشور و نفوذ بسیار زیاد تلفنهای هوشمند در بین افراد جامعه، امکان تشکیل پرونده الکترونیک سلامت بیش از سالهای گذشته است.