سلامت غذا

بررسی میزان باقیمانده سموم و نیترات در فرآورده‌های کشاورزی

۵/۵ - (۱ امتیاز)

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسماعیل مطلق، در اولین جلسه کمیته فنی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی، بر ضرورت سلامت سبزی، صیفی و ‌ها از نظر باقیمانده سموم و دفع آفات و حاصل از کودهای شیمیایی تاکید کرد و گفت: یکی از الزامات دستیابی به در کشور به حساب می‌آید و لازم است در تمام زنجیره غذا از مرحله تولید تا مصرف، مربوطه به وظایف و تکالیف خود به دقت عمل کنند تا مردم کشور به غذای سالم دسترسی داشته باشند.

وی افزود: در پی تصویب سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و سند پشتیبان امنیت غذا و در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی؛ رئیس جمهور، شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را موظف کرده اجرایی شدن سند ملی را رصد و گزارش پیشرفت اجرای سند در زمینه‌های مختلف از جمله سالم بودن محصولات غذایی و کشاورزی را به وی اعلام کند.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ادامه داد: در این جلسه تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف شدند در مرحله اول، راهکارهای پیشنهادی و برنامه‌های خود را برای ارتقای سلامت ۸ محصول کشاورزی منتخب شامل سیب زمینی، پیاز، خیار و گوجه فرنگی جالیزی و گلخانه‌ای، سیب درختی و پرتقال در قالب برش برنامه عملیاتی تا پایان سال جاری و سال ۱۴۰۳ به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه کنند.

مطلق گفت: در زمینه استفاده صحیح از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی، نظارت بر عرضه سموم دفع آفات و استفاده بهینه از ، تجهیز آزمایشگاه‌های مواد غذایی برای تعیین میزان باقیمانده سموم و نیترات در این محصولات، ایجاد و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی برای حصول اطمینان از اینکه مردم کشور به غذای سالم دسترسی داشته باشند، ضروری است و این مهم با همکاری و و همکاری بین بخشی عملی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا