سالاد، از انواع سبزی ها و صیفی ها تهیه می شود و چون کم کالری و سرشار از انواع ویتامین ها، املاح و فیبر است، خوردن آن( به جز در موارد خاص) به همه گروه های سنی توصیه می شود اما سالاد را قبل از غذا بخوریم یا بعد از غذا؟
باید به وزن هر کس توجه کنیم و خیلی ساده افراد را در ۳ گروه لاغر، متوسط و دارای اضافه وزن قرار دهیم. افراد دچار اضافه وزن، حتما باید سالاد را ۲۰ دقیقه قبل یا لااقل هنگام خوردن غذا میل کنند. خوردن سالاد قبل از غذا به پرشدن معده کمک می کند و مهم تر اینکه به مغز ۲۰ دقیقه فرصت می دهد تا متوجه شود چه خورده و چقدر خورده است زیرا واکنش مغز بسیاری از افراد چاق نسبت به سیری، کندتر از افراد لاغر و معمولی است و همین مساله باعث می شود بیش از حد معمول غذا بخورند. البته این افراد هیچ گاه نباید به سالاد سس یا روغن زیتون بزنند و می توانند کمی فلفل قرمز تند، آبلیمو یا آبغوره به آن اضافه کنند. فلفل ۱۲ تا ۱۳ درصد سوخت و ساز سلول ها را بالا می برد و باعث سوزاندن چربی های بدن می شود.