خواص مصرف انار….!

به این مطلب امتیاز دهید.

مصرف انار می تواند باعث کاهش فشار و غلظت خون شود.
– مصرف روزانه اب انار در افراد مبتلا به چربی خون یا انها که اضافه و سابقه فامیلی ابتلا به گرفتگی عروق و ناراحتی های قلبی دارند تجمع پلاک های چربی را در دیواره رگ ها کاهش می دهد و با کمک به جریان راحت تر خون در عروق جلوی ابتلا به ناراحتی های قلبی و سکته های ناگهانی را می گیرد.
– ویتامین ها املاح و فلاونوییدهای فراوان موجود در انار باعث حفظ شادابی می شود.هروقت انار می خورید مقداری از اب ان را هم برای حفظ طراوت و لطافت پوستتان روی پوست صورت خود بزنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
– هسته های سفید داخل دانه انار سرشار از امگا ۳ امگا ۶ امگا ۹ هستند و اگر با خوردن انها دچار یبوست نمی شوید بهتر است انار را کامل و با هسته اش بخورید و قید خوردن اب انار را بزنید.
– خوردن انار می تواند باعث رفع حالت تهوع شود.
– مصرف انار در اسهال های عفونی و از تشدید اسم نقش دارد.
– انار جزو های کم کالری محسوب می شود و خوردن ان به عنوان یک وعده میوه روزانه برای افرادی که لاغری دارند توصیه می شود.
-انار می تواند به هضم بهتر غذا کمک کند.
– اگر غلظت خون دارید همراه یا بلافاصله بعد از صرف غذا انار یا اب انار میل کنید.
-انار سرشار از فیبر خوراکی است و می تواند به افزایش حرکت های دودی روده کمک کند.پس یک خوراکی ملین محسوب می شود.
ویتامین سی و فیبر فراوان موجود در انار قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد و از ابتلا به بیماری های عفونی مانند سرماخوردگی پیشگیری می کند.به همین دلیل مصرف انار در فصول سرد سال توصیه می شود.

خروج از نسخه موبایل