دم کرده این گیاه کاهش دهنده فشار خون، خنک کننده بدن، رقیق و تصفیه
کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخش
است و برعکس چای که باعث دفع آهن می شود، چای ترش خود یکی از منابع غنی آهن به
شمار می آید
.
در میان گیاهانی که نام چای را
به خود گرفته اند، چای قرمز یا چای ترش که به آن چای مکه هم می گویند، به علت
رنگ، طعم و خاصیت ویژه ای که دارد، جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده
است
.
شما می توانید آن را با کمی عسل به صورت شربت استفاده کنید یا با آب
سیب ترکیب کرده و خنک بنوشید. ترشی آن و شیرینی سیب به خوبی با هم سازگار می
شوند
.
دیابتی ها چای ترش
بخورند
این گیاه و محصولات آن در ایران به نام های چای مکی یا
چای مکه، چای قرمز و چای ترش خوانده می شود. یکی از مهم ترین خواص چای قرمز شباهت
ترکیبات آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضد دیابتی هم دارد. در هند
از دانه های این گیاه به عنوان یک دارو برای سستی، گیجی و سوء هاضمه استفاده می شود
و دانه های آن غنی از چربی و پروتئین است
.
دم کرده برگ این گیاه منبعی غنی
از آهن و مس است
.
از پودر آسیاب شده ی کاسبرگ آن می توان به عنوان طعم دهنده
در کیک، شکلات و بستنی نیز استفاده کرد
.