روغن کنجد
۱.روغن کنجد،یک روغن گیاهی و استخراج شده از دانه های کنجد است که از قدیم در جنوب هند برای پخت و پز از آن استفاده می شده و می شود.این روغن برای طعم دادن به غذا در آشپزی چینی،ژاپنی و کره ای نیز کاربردهای فراوانی دارد.به هر حال این روغن از آسیا به سایر نقاط دنیا معرفی شده و خواص فراوانی را به آن نسبت می دهند.
۲.روغن کنجد از منابع ویتامین
E
محسوب می شود و سرشار از منیزیم،کلسیم،مس،روی است.به دلیل داشتن عنصر مس،مصرف این روغن به درمان آرتروز کمک می کند،روی و کلسیم هم احتمال ابتلا به پوکی استخوان را به حداقل می رساند و منیزیم موجود در آن از سلامت سیستم تنفسی بدن محافظت می کند.
۳.روغن کنجد از گزینه های انتخابی برای کسانی است که از فشارخون بالا رنج می برند.این روغن دارای اسیدهای چرب امگا۶ و امگا ۹ است و به این دلیل در دمای اتاق مایع باقی می ماند.
۴.روغن کنجد را می توان برای پخت و پز استفاده کرد اما برخی از انواع آن برای سرخ کردن مناسب نیست.مثلا روغن کنجد با رنگ روشن نقطه دود بالایی دارد و برای همین منظور می توان آن را برای سرخ کردن عمیق ( طولانی مدت ) مواد خوراکی استفاده کرداما روغن کنجد تیره رنگ برای سرخ کردن طولانی مدت مناسب نیست و فقط می توان آن را به عنوان چاشنی سالاد یا پخت و پز معمولی به کار برد.
۵.روغن کنجد دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی نیز است به همین دلیل عادت به مصرف آن می تواند به بهداشت دهان و دندان کمک کند زیرا باکتری های مضر دهانی را از بین می برد و احتمال پوسیدگی دندان ها را به حداقل می رساند.
۶.یکی از دلایل ابتلا به بیماری های قلبی ورود رادیکال های آزاد به بدن و آثار منفی آن ها بر عروق خونی است.روغن کنجد به دلیل داشتن سیزاملین که خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد از گرفتگی عروق جلوگیری و حتی به کاهش شدت این مشکل کمک می کند.
۷.بررسی ها نشان داده اند دریافت روزانه ۱۰۰ میلی گرم منیزیم که در این روغن به مقدار قابل ملاحظه ای وجود داردتا ۱۲ درصد احتمال ابتلا به سرطان ( به خصوص سرطان کولون یا روده بزرگ ) را کاهش می دهد . بنابراین افرادی که مستعد ابتلا به این بیماری هستند بهتر است این روغن را در رژیم غذایی شان بگنجانند.
۸.یادتان باشد هر روغنی حتی روغن کنجد هم باید در حد تعادل مصرف شود زیرا زیاده روی در مصرف آن باعث اضافه وزن خواهد شد.هر واحد روغن مایع ۱ قاشق مربا خوری روغن و دارای ۴۵ کیلو کالری انرژی است که باید در کل انرژی دریافتی روزانه محاسبه شود.
۹.افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بهتر است روغن کنجد مصرف کنند زیرا بررسی ها نشان داده منیزیم موجود در این روغن به کاهش قند خون افراد دیابتی کمک می کند.
۱۰.روغن کنجد را باید در ظروف تیره رنگ و به خصوص شیشه ای ریخت در ظرف را محکم بست و آن را در کنار اجاق گاز نگذاشت.به این ترتیب احتمال اکسید شدن اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در این روغن به حداقل ممکن خواهد رسید.
برای مشاهده ی آخرین پیشنهادات ویژه و تخفیف های فوق العاده به وب سایت جدید ما به آدرس زیر مراجعه کرده و در کلوپ مشتریان ثبت نام کنید
www.ideal-clinic.ir
فقط خانومها بخوانند … !!!
فقط خانومها بخوانند … !!!
تنگ کردن واژن با جدیدترین تکنولوژی آمریکا هم اکنون در کلینیک ایده آل
برای اطلاعات بیشتر و مشاهده فیلم روی لینک زیر کلیک کنید
تنگ کردن واژن با لیزر