این سوپ حاوی ترکیباتی است که مجموعاً باعث افزایش متابولیسم بدن می شود.
در عین حال به دلیل غنای کافی از مواد غذایی یک وعده کامل و سیرکننده
میباشد. تقریباً محال است که با خوردن این سوپ لذیذ تا ۶ ساعت گرسنه شوید. بهترین زمان صرف این وعده غذایی ساعت ۷ شب میباشد. ۱ کاسه میزان واحد : ۲۵۰ کالری کالری واحد : پس از تهیه، آن را به ۲ کاسه تقسیم نمایید. نحوه ســـرو : مواد لازم جهت تهیه این سوپ چربی سوزِ ۲۵۰ کالری: ۶۰ گرم لوبیا سفید شسته و خشک شده. ۴ فنجان آب مرغ ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا ۲ عدد سینه مرغ نمک و فلفل ۲ عدد پیاز متوسط خرد شده ۴ عدد سیر متوسط خرد شده ۱ قاشق غذا خوری زیره تهیه و پخت: لوبیا ها را در آب مرغ ریخته و آنرا به مدت ۲ ساعت بر روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد.
در یک ماهیتابه سینه های مرغ را با روغن کانولا خوب سرخ کنید تا آنجا که
رنگ مرغ ها قهوه ای شود. نمک و فلفل را در هنگام سرخ کردن به مرغ ها اضافه
کنید. سپس مرغ ها را از ظرف بیرون آورده، روغن آن را گرفته و پوست مرغ ها را جدا کنید.
سپس در یک ظرف بزرگ مرغ ها، پیاز و سیر های خرد شده را به همراه یک فنجان
آب ریخته و به مدت ۶ ساعت آنها را بر روی دمای بسیار ملایم قرار دهید.
بعد از ۶ ساعت ۱ فنجان لوبیا را با نصف فنجان از آب ظرفی که مرغ ها در آن
در حال پخت هستند را درون میکسر ریخته و پس از مخلوط شده به ظرف مرغ ها
اضافه می کنیم. سپس مرغ ها را از ظرف خارج کرده و آنها را ریز می کنیم ( ریش ریش ) و به همراه بقیه لوبیا ها به ظرف در حال پخت اضافه می کنیم. محتویات ظرف را به آرامی با یکدیگر هم می زنیم. کل سوپ را در ۲ کاسه ریخته و تا داغ است آن را سرو می کنیم.
این سوپ حاوی ترکیباتی است که مجموعاً باعث افزایش متابولیسم بدن می شود.
در عین حال به دلیل غنای کافی از مواد غذایی یک وعده کامل و سیرکننده
میباشد. تقریباً محال است که با خوردن این سوپ لذیذ تا ۶ ساعت گرسنه شوید. بهترین زمان صرف این وعده غذایی ساعت ۷ شب میباشد. ۱ کاسه میزان واحد : ۲۵۰ کالری کالری واحد : پس از تهیه، آن را به ۲ کاسه تقسیم نمایید. نحوه ســـرو : مواد لازم جهت تهیه این سوپ چربی سوزِ ۲۵۰ کالری: ۶۰ گرم لوبیا سفید شسته و خشک شده. ۴ فنجان آب مرغ ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا ۲ عدد سینه مرغ نمک و فلفل ۲ عدد پیاز متوسط خرد شده ۴ عدد سیر متوسط خرد شده ۱ قاشق غذا خوری زیره تهیه و پخت: لوبیا ها را در آب مرغ ریخته و آنرا به مدت ۲ ساعت بر روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد.
در یک ماهیتابه سینه های مرغ را با روغن کانولا خوب سرخ کنید تا آنجا که
رنگ مرغ ها قهوه ای شود. نمک و فلفل را در هنگام سرخ کردن به مرغ ها اضافه
کنید. سپس مرغ ها را از ظرف بیرون آورده، روغن آن را گرفته و پوست مرغ ها را جدا کنید.
سپس در یک ظرف بزرگ مرغ ها، پیاز و سیر های خرد شده را به همراه یک فنجان
آب ریخته و به مدت ۶ ساعت آنها را بر روی دمای بسیار ملایم قرار دهید.
بعد از ۶ ساعت ۱ فنجان لوبیا را با نصف فنجان از آب ظرفی که مرغ ها در آن
در حال پخت هستند را درون میکسر ریخته و پس از مخلوط شده به ظرف مرغ ها
اضافه می کنیم. سپس مرغ ها را از ظرف خارج کرده و آنها را ریز می کنیم ( ریش ریش ) و به همراه بقیه لوبیا ها به ظرف در حال پخت اضافه می کنیم. محتویات ظرف را به آرامی با یکدیگر هم می زنیم. کل سوپ را در ۲ کاسه ریخته و تا داغ است آن را سرو می کنیم.
این سوپ حاوی ترکیباتی است که مجموعاً باعث افزایش متابولیسم بدن می شود.
در عین حال به دلیل غنای کافی از مواد غذایی یک وعده کامل و سیرکننده
میباشد. تقریباً محال است که با خوردن این سوپ لذیذ تا ۶ ساعت گرسنه شوید. بهترین زمان صرف این وعده غذایی ساعت ۷ شب میباشد. ۱ کاسه میزان واحد : ۲۵۰ کالری کالری واحد : پس از تهیه، آن را به ۲ کاسه تقسیم نمایید. نحوه ســـرو : مواد لازم جهت تهیه این سوپ چربی سوزِ ۲۵۰ کالری: ۶۰ گرم لوبیا سفید شسته و خشک شده. ۴ فنجان آب مرغ ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا ۲ عدد سینه مرغ نمک و فلفل ۲ عدد پیاز متوسط خرد شده ۴ عدد سیر متوسط خرد شده ۱ قاشق غذا خوری زیره تهیه و پخت: لوبیا ها را در آب مرغ ریخته و آنرا به مدت ۲ ساعت بر روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد.
در یک ماهیتابه سینه های مرغ را با روغن کانولا خوب سرخ کنید تا آنجا که
رنگ مرغ ها قهوه ای شود. نمک و فلفل را در هنگام سرخ کردن به مرغ ها اضافه
کنید. سپس مرغ ها را از ظرف بیرون آورده، روغن آن را گرفته و پوست مرغ ها را جدا کنید.
سپس در یک ظرف بزرگ مرغ ها، پیاز و سیر های خرد شده را به همراه یک فنجان
آب ریخته و به مدت ۶ ساعت آنها را بر روی دمای بسیار ملایم قرار دهید.
بعد از ۶ ساعت ۱ فنجان لوبیا را با نصف فنجان از آب ظرفی که مرغ ها در آن
در حال پخت هستند را درون میکسر ریخته و پس از مخلوط شده به ظرف مرغ ها
اضافه می کنیم. سپس مرغ ها را از ظرف خارج کرده و آنها را ریز می کنیم ( ریش ریش ) و به همراه بقیه لوبیا ها به ظرف در حال پخت اضافه می کنیم. محتویات ظرف را به آرامی با یکدیگر هم می زنیم. کل سوپ را در ۲ کاسه ریخته و تا داغ است آن را سرو می کنیم.
این سوپ حاوی ترکیباتی است که مجموعاً باعث افزایش متابولیسم بدن می شود.
در عین حال به دلیل غنای کافی از مواد غذایی یک وعده کامل و سیرکننده
میباشد. تقریباً محال است که با خوردن این سوپ لذیذ تا ۶ ساعت گرسنه شوید. بهترین زمان صرف این وعده غذایی ساعت ۷ شب میباشد. ۱ کاسه میزان واحد : ۲۵۰ کالری کالری واحد : پس از تهیه، آن را به ۲ کاسه تقسیم نمایید. نحوه ســـرو : مواد لازم جهت تهیه این سوپ چربی سوزِ ۲۵۰ کالری: ۶۰ گرم لوبیا سفید شسته و خشک شده. ۴ فنجان آب مرغ ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا ۲ عدد سینه مرغ نمک و فلفل ۲ عدد پیاز متوسط خرد شده ۴ عدد سیر متوسط خرد شده ۱ قاشق غذا خوری زیره تهیه و پخت: لوبیا ها را در آب مرغ ریخته و آنرا به مدت ۲ ساعت بر روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد.
در یک ماهیتابه سینه های مرغ را با روغن کانولا خوب سرخ کنید تا آنجا که
رنگ مرغ ها قهوه ای شود. نمک و فلفل را در هنگام سرخ کردن به مرغ ها اضافه
کنید. سپس مرغ ها را از ظرف بیرون آورده، روغن آن را گرفته و پوست مرغ ها را جدا کنید.
سپس در یک ظرف بزرگ مرغ ها، پیاز و سیر های خرد شده را به همراه یک فنجان
آب ریخته و به مدت ۶ ساعت آنها را بر روی دمای بسیار ملایم قرار دهید.
بعد از ۶ ساعت ۱ فنجان لوبیا را با نصف فنجان از آب ظرفی که مرغ ها در آن
در حال پخت هستند را درون میکسر ریخته و پس از مخلوط شده به ظرف مرغ ها
اضافه می کنیم. سپس مرغ ها را از ظرف خارج کرده و آنها را ریز می کنیم ( ریش ریش ) و به همراه بقیه لوبیا ها به ظرف در حال پخت اضافه می کنیم. محتویات ظرف را به آرامی با یکدیگر هم می زنیم. کل سوپ را در ۲ کاسه ریخته و تا داغ است آن را سرو می کنیم.
پس از تهیه، آن را به ۲ کاسه تقسیم نمایید. نحوه ســـرو : مواد لازم جهت تهیه این سوپ چربی سوزِ ۲۵۰ کالری: ۶۰ گرم لوبیا سفید شسته و خشک شده. ۴ فنجان آب مرغ ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا ۲ عدد سینه مرغ نمک و فلفل ۲ عدد پیاز متوسط خرد شده ۴ عدد سیر متوسط خرد شده ۱ قاشق غذا خوری زیره تهیه و پخت: لوبیا ها را در آب مرغ ریخته و آنرا به مدت ۲ ساعت بر روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد.
در یک ماهیتابه سینه های مرغ را با روغن کانولا خوب سرخ کنید تا آنجا که
رنگ مرغ ها قهوه ای شود. نمک و فلفل را در هنگام سرخ کردن به مرغ ها اضافه
کنید. سپس مرغ ها را از ظرف بیرون آورده، روغن آن را گرفته و پوست مرغ ها را جدا کنید.
سپس در یک ظرف بزرگ مرغ ها، پیاز و سیر های خرد شده را به همراه یک فنجان
آب ریخته و به مدت ۶ ساعت آنها را بر روی دمای بسیار ملایم قرار دهید.
بعد از ۶ ساعت ۱ فنجان لوبیا را با نصف فنجان از آب ظرفی که مرغ ها در آن
در حال پخت هستند را درون میکسر ریخته و پس از مخلوط شده به ظرف مرغ ها
اضافه می کنیم. سپس مرغ ها را از ظرف خارج کرده و آنها را ریز می کنیم ( ریش ریش ) و به همراه بقیه لوبیا ها به ظرف در حال پخت اضافه می کنیم. محتویات ظرف را به آرامی با یکدیگر هم می زنیم. کل سوپ را در ۲ کاسه ریخته و تا داغ است آن را سرو می کنیم.