غذاهایی که برای زخم معده بد است:

به این مطلب امتیاز دهید.

نان و غلات آماده شده با چربی بالا ( بیسکویت، نان های فرانسوی، نان هایی که در آنها های خشک شده بکار رفته )،  غلات سبوس دار، برنج وحشی، کراکر با چربی بالا، سبزیجات خام ( ذرت، کلم بروکلی، کلم، پیاز، گل کلم، خیار، فلفل سبز، شلغم، کلم ترش، سبزیجات آماده شده با چربی بالا، سس سالاد، گوجه فرنگی و محصولات گوجه فرنگی ( سس ماکارونی، سس گوجه فرنگی )،کدو )، میوه های خانواده مرکبات با اسید بالا ( توت، لیمو، گریپ فروت، نارنگی، لیمو، پرتغال، آناناس، نارگیل، عصاره گریپ فروت، میوه های خشک، خوردن میوه همراه غذا و انجیر )، گروه شیر و فراوردهای لبنی ( شیر کامل یا خامه، شیرکاکائو، کرم ها طعم دهنده، شکلات شیری، های با طعم تند، دوغ ساخته شده با شیر ) از گروه گوشت و جانشین های گوشت ( گوشت گوساله پر چرب، سوسیس و کالباس، ساردین، گوشت سرخ شده، ماهی سرخ شده، لوبیا و نخود خشک با چربی بالا، ، تخمه آفتابگردان ) اسنک ها ( های پر چرب، چیپس، سیب زمینی سرخ شده، ذرت بو داده با کره، کیک، شیرینی، شوکولات، دونات ها، نارگیل، آب نبات، تمام شیرینی هایی که دسر  ( آجیل، نارگیل، میوه ) داشته باشد )، نوشابه های گاز دار، قهوه، نوشیدنی های حاوی کافئین ( قهوه، چای، کولا )، نوشابه نارنجی، سس گوشت، نوعی رب گوجه فرنگی فلفل دار، فلفل قرمز، پودر فلفل قرمز، ترب گوهی، فلفل سیاه، خمر، زردچوبه، ترشی جات، الکل (مصرف زیاد الکل سبب زخم و آسیب به بافت پوششی معده می شود )، مصرف سدیم بالا، قند و شکر، چای سبز، مصرف غذاهای خیلی تند مانند ( فلفل تند ) باعث خراشهایی در دیواره معده می شود. کشیدن   شانس ابتلا به زخم معده را افزایش می دهد. توصیه می شود از خوردن هرگونه غذایی که سبب ناراحتی معده ی شما می شود اجتناب کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا