غذاهای دریایی منبع امگا:

۰
(۰)

موجودات ساکن آب های عمیق سرشار از اسید چرب امگا سه هستند.این نوع اسید چرب یکی از اصلی ترینعموامل تاثیرگذارروی حفظ سلامت سلول های مغز است.حجم عمده ای از سلول های خاکستری مغز راچربی تشکیل می دهد.کمبود این ترکیب باعث اسیب به سلول های مغز است بنابراین این نوع اسید چرب ضمن تامین نیازهای بدن به چربی سالم نیاز مغز به چربی مناسب را تامین می کند.در واقع چربی موجود در این خوراکی ها سلامت سلول های مغز را در برابر اسیب ها مقاومت میکند و مانع از ابتلا به پیری سلول های مغز میشود.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

خروج از نسخه موبایل