قهوه از مرگ زودرس جلوگیری می کند

به این مطلب امتیاز دهید.

قهوه از مرگ زودرس جلوگیری می کند
حجم باور نکردنی از این طلای سیاه به صورت روزانه وارد بدن ما می شود ، که باعث می شود اثرات ی نوشیدن قهوه مورد مطالعه قرار بگیرد . براساس برخی برآوردها ، ۲۵،۲ میلیارد فنجان قهوه روزانه در سراسر جهان مصرف می شود . هر چیزی که انسان در چنین مقیاس بزرگ مصرف می کند ، استحقاق تحقیقات کامل در مورد وجود یا عدم خواص درمانی دارد . قهوه یک ترکیب پیچیده ای از مواد شیمیایی و البته طبیعی کافئین است . قهوه شامل بیش از ۱۰۰۰ ترکیبات متمایز و عجیب و غریب ، از جمله اسیدهای کافئوئیل کوئینیک ، اسیدهای کلروژنیک ،دی ترپن ها ، اسیدهای فرولوئیل کویونیک ، -۴متیل میدازول و اسیدهای کوماروئیل موئینیک است . نتایج این تحقیقات جدید در مجله انجمن قلب آمریکا چاپ شده است و حاصل بررسی داده های چند مطالعه است . اطلاعات مربوط به عادات غذایی از طریق پرسشنامه هر ۴سال یکبار و به مدت حداکثر ۳۰سال جمع آوری شده بود .
این مطالعه نشان داد که افرادی که میزان متوسطی از قهوه ( کمتر از پنج فنجان در روز ) مصرف می کنند ، خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی ، بیماری های عصبی ، نوع ۲ و خودکشی کاهش یافته بود . نویسنده اصلی این پژوهش ، دکتر مینگ دینگ ، می گوید : مواد بیواکتیو در قهوه مقاومت به انسولین و التهاب سیستماتیک را کاهش می دهد . که ممکن است مسئول ارتباط معکوس بین مصرف قهوه و مرگ و میر باشد .
دکتر فرانک هو ، همچنین می گوید که : مصرف منظم قهوه را به عنوان بخشی از یک سالم و متعادل می توان در برنامه ی غذایی گنجاند . با این حال ، جمعیت خاص مانند زنان باردار و باید کافئین بالای قهوه یا دیگر نوشیدنی ها را با احتیاط مصرف کنند . 

خروج از نسخه موبایل