چای زنجبیل:

به این مطلب امتیاز دهید.

چای زنجبیل هم خاصیت ویروس کشی دارد و احتقان را برطرف می کند. برای تهیه این نوع چای، ۲ قاشق غذاخوری از زنجبیل تازه را در ۲ فنجان آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس آن را از روی شعله بردارید و ۱۰ دقیقه صبر کنید خنک شود. چای زنجبیل آماده مصرف خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا