چای زنجبیل:

۰
(۰)

چای زنجبیل هم خاصیت ویروس کشی دارد و احتقان را برطرف می کند. برای تهیه این نوع چای، ۲ قاشق غذاخوری از زنجبیل تازه را در ۲ فنجان آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس آن را از روی شعله بردارید و ۱۰ دقیقه صبر کنید خنک شود. چای زنجبیل آماده مصرف خواهد بود.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

خروج از نسخه موبایل