سبزیجات از منابع غنی آنتیاکسیدان به حساب
میآیند. خوشبختانه این گیاهان در وعدههای غذایی ما بسیار دیده میشوند. در اینجا
اما به نمونههایی اشاره شده که مصرف بیشتر آنها به سلامت ما کمک بیشتری
میکند
.
کلم
بروکلی
کلم بروکلی سرشار از آنتیاکسیدانهای ضد سرطان است. یکی
از تحقیقات نشان داده است، مردانی که پنج بار یا بیشتر در هفته از این قبیل سبزیجات
که بروکلی یکی از آنهاست- میخورند، در صورت ابتلا به سرطان مثانه، شانسی
۱۰
درصد
بیشتر از مردان در بهبودی دارند
.
پیاز
تمامی آنتیاکسیدان ضد سرطان پیاز
را در صورتیکه آن را خام مصرف کنید به دست خواهید آورد. پختن پیاز در دمای زیاد،
فواید ضد سرطان آن در سرطانهای ریه و پروستات را کاهش میدهد
.
ذرت
ذرت را به هر شکلی که مصرف میکنید
–
بلال یا پخته شده-، تنها مراقب باشید که ذرت پخته شده را میخورید. یک مطالعه در
ژورنال مواد غذایی کشاورزی و شیمی نشان داده است که میزان آنتیاکسیدان ِ لوتئین در
ذرت پخته شده بیشتر است و هر چه ذرت بیشتر پخته شود، میزان این آنتیاکسیدان نیز
بیشتر خواهد بود. این آنتیاکسیدان، ریسک نابینایی و کمبینایی بر اثر کهولت سن را
در افراد مسن موثر کاهش میدهد
نخود
سبز
کوچک اما نیرومند! طبق نتیجه یکی از تحقیقات در ژورنال
بینالمللی سرطان مشخص شده که مصرف مقداری از نخود سبز به همراه دیگر حبوبات، ریسک
سرطان معده را کاهش میدهد
.
کلم
پیچ
این گیاه سبز با برگهای مجعد، سرشار از ویتامین سی است
.
آنتی اکسیدان آن با کم کردن سطح
LDL
یا کلسترول بد، منجر به کاهش ریسک بیماریهای
قلبی میشود
.
فلفل
قرمز
یک فلفل متوسط، فقط