یافته های جدید نشان میدهد ۴۰ درصد از مادران پیش از ۴ ماهگی
به نوزادان خود غذای جامد میدهند و ۹ درصد از آنها این کار را پیش از ۴
هفتگی انجام میدهند.
مادران اینگونه استنباط میکنند که غذای جامد باعث سبب خواب طولانی تر
نوزاد شده و کمتر گرسنه میشوند.
به گفته ی محقققان خوراندن پیش از موعد غذاهای آب پز و با پوره به
نوزادان سبب کاهش مصرف شیر مادر میشود و این مساله میتواندموجب کمبود کلسیم ، آهن
و اسیدهای چرب ضروری دربدن نوزاد شود.
همچنین مصرف پروتیین پیش از ۴ ماهگی منجر به بروز انواع آلرژی ها
میشود.محققان ۱۷ هفتگی را زمان مناسبی برای شروع غذاهای جامد به نوزادان میدانند.
با توجه به توصیه ی پزشکان تغذیه ی کودکان با هرگونه موتد غذایی نظیر
تخمه مرغ ،میوه آجیل وگندم باید تا سن۶ ماهگی به تعویق انداخت.
پزشکان معتقدند به هیچ عنوان به کودک کمتر از یک سال نباید عسل
خوراند.گوشت پخته پنیر و شیر محلی نیز تا ۳ سالگی توصیه نمیشود.