آجیل سرطان زا هم می شود؟!

به این مطلب امتیاز دهید.

بنابراین آن را باید حتی الامکان هرچه    تازه تر مصرف کنیم. هرچقدر تازه تر باشد
میزان آلودگی اش با قارچ ها کمتر است. به ویژه قارچ مولد “آفلاتوکسین”
که به شدت بیماری زاست و می تواند زمینه ساز بروز بدخیمی ها شود. از رنگ و طعم
آجیل نیز می توان تازگی آن پی برد. قرار دادن آجیل ها  در کنار خیابان و دست زدن افراد مختلف به آنها
می تواند باعث شود میکروب های که روی بدن افراد است به آجیل منتقل شود. البته این
امر فقط در مورد دست فروش ها صادق نیست. حتی در بسیاری از مغازه ها هم وجود دارد
اما باید آجیل را از مراکز معتبر خریداری کنیم. زیرا این آلودگی ها هم می توانند
در کوتاه مدت سلامت افراد را تهدید کنند و هم در دراز مدت اثر تجمعی و بیماری زا
داشته باشند. بهتر است آجیل را به صورت بسته بندی با پروانه بهره برداری تهیه کنیم
یا از مراکزی خرید کنیم که می دانیم در نگه داری و تهیه مواد اولیه شان دقت می
کنند.
برای مشاهده ی آخرین پیشنهادات ویژه و تخفیف های فوق العاده به وب سایت جدید ما به آدرس زیر مراجعه کرده و در کلوپ مشتریان ثبت نام کنید
www.ideal-clinic.ir
فقط خانومها بخوانند … !!!
فقط خانومها بخوانند … !!!
تنگ کردن واژن با جدیدترین تکنولوژی آمریکا هم اکنون در کلینیک ایده آل
برای اطلاعات بیشتر و مشاهده فیلم روی لینک زیر کلیک کنید
تنگ کردن واژن با لیزر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا