غذاهای دریایی منبع امگا:

به این مطلب امتیاز دهید.

موجودات ساکن آب های عمیق سرشار از اسید چرب امگا سه هستند.این نوع اسید چرب یکی از اصلی ترینعموامل تاثیرگذارروی حفظ سلامت سلول های مغز است.حجم عمده ای از سلول های خاکستری مغز راچربی تشکیل می دهد.کمبود این ترکیب باعث اسیب به سلول های مغز است بنابراین این نوع اسید چرب ضمن تامین نیازهای بدن به چربی سالم نیاز مغز به چربی مناسب را تامین می کند.در واقع چربی موجود در این خوراکی ها سلامت سلول های مغز را در برابر اسیب ها مقاومت میکند و مانع از ابتلا به پیری سلول های مغز میشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا