راه های کاهش خستگی:

به این مطلب امتیاز دهید.

احساس خستگی بعد از یک روز سخت کاری یا درس خواندن زیاد یا نگین یا شب بیداری و حتی بیماری طبیعی است و معمولا با یا مسافرت برطرف می شود اما اگر همیشه خسته اید و خستگی شما با علایم دیگری مثل کاهش کاهش اشتها درد و تب همراه است بهتر است با پزشکتان مشورت کنید.برای رفع خستگی روش های زیادی وجود دارد و اصلاح ورزش کردن و از بعترین روش ها برای مقابله با خستگی هستند.این مطلب نگاهی می اندازد به بخور نخورهای خستگی.
 
شیرینی و شکلات
بدن ما به قند نیاز دارد پس نمی توانیم قند ها را از برنامه غذایی مان حذف کنیم اما اینکه چه نوع قندی مصرف میکنیم مهم است.افرادی که به جای مصرف قندهای پیچیده نان های سبوس دار به مصرف قندهای ساده شیرینی شکلات و غلات تصفیه شده و نان های سفید روی می اورند معمولا بیش از سایر افراد احساس خستگی پایدار و مداوم دارند.در واقع با مصرف قندهای ساده میزان قند خون به سرعت افزایش می یابد و انسولین از لوزالمعده ترشح و مصرف می شود.این قندها خیلی سریع توسط بدنمصرف می شوند و قند خون افت می کند پس فرد احساس گرسنگی می کند و دوباره میل به خوردن دارد.تولید و مصرف مرتب انسولین لوزالمعده را خسته می کند و این خستگی به شکل احساس پایدار در بدن خود را بروز می دهد.
 
صبحانه ناهاروشام
هیچ یک از سه وعده اصلی غذا را از برنامه روزانه تان حذف نکنیدواگر عادت ندارید صبحانه بخورید سعی کنید حتما ساعت ۱۰ یک میان وعده میل کنید در غیر این صورت ساعت ۱۱ پرخوری می کنید.صبحانه یا میان وعده شما باید شامل منابع غذایی قندهای پیچیده پروتئین یوه و سبزی ها باشد تا برای چند ساعت شما را سیر و پر نگه دارد.ناهارتان را در محیطی ارام میل کنید و لقمه هایتان را کامل بجوید.تا جای ممکن چربی کمتری مصرف کنید زیرا هضم چربی دشوار است.برای شام هم غذاهای سبک انتخاب کنید تا سریع تر هضم شوند.
 
چاقی و لاغری
لاغری دارید یا رژیم چاقی؟فرقی نمی کند در هر دو شرایط بدن شما احساس خستگی می کند.بناباین نه کم بخورید نه زیاد!عادت های غذایی صحیح را انتخاب کنید و سعی کنید در تمام طول سال وزنتان را ثابت نگه دارید.برای این منظور حتما با کارشناس مشورت کنید.
 
و سبزی
میوه و سبزی پایه های رژیم ضد خستگی هستند.اگر زیاد خسته می شوید بهتر است میوه و سبزی های فصل را انتخاب کنید و انها را خام بخورید اما اگر نیاز به پختن بود بخارپز کردن بهترین شیوه طبخ است و ریز مغذی ها و ویتامین های این گروه از مواد غذایی را حفظ می کند.توصیه می شود ۵ واحد میوه و سبزی در طول روز مصرف کنید.
 
قهوه و نوشابه
مصرف قهوه و نوشابه های گازدار را کاهش دهید زیرا روی خواب خوب تاثیر منفی می گذارند.نوشیدنی های شیرین را نیز از برنامه غذایی خود حذف کنید زیرا باعث کاهش و افزایش انسولین در بدن می شود که خود عامل بروز خستگی است.بنابراین به جای انواع نوشیدنی های پر قند و گازدار دمنوش های سنتی را امتحان کنید.
 
ویتامین های بی و سی
کمبود بعضی ویتامین ها و املاح خستگی می اورد.مصرف مواد غذایی حاوی اهن ویتامین سی و ویتامین های گروه بی برای بدن ضروری است و البته منیزیم فسفر کلسیم زینک و منگنز نیز برای بدن ما ضروری اند.
اهن نیز در این میان جایگاه ویژه ای دارد.اهن به تشکیل هموگلوبین در گلبول های قرمز کمک می کند ودر رسیدن اکسیژن به ارگان ها نقش دارد.کم خونی فقر اهن که در میان خانم ها شایع است خود عامل احساس خستگی است.بنابراین مصرف به اندازه گوشت قرمز و در صورت نیاز مکمل اهن می تواند تا حد زیادی خستگی ناشی از فقر اهن را برطرف کند.ویتامین سی در برخی واکنش های شیمیایی بدن نقش دارد و یکی از عوامل هوشیاری ما محسوب می شود. متاسفانه کمبود ویتامین سی مساله ای رایج است.فلفل کیوی لیمو پرتقال و نارنگی منابع غنی ویتامین سی هستند. تحقیقات نشان داده مصرف به اندازه ویتامین سی در خستگی نقشی  دارد.ویتامین های گروه بی نیز در کارکرد بهتر سیستم عصبی نقش دارند.گوشت لبنیات و تخم مرغ منابع خوب ویتامین بی هستند و جگر و سبزی های برگ سبز مثل جعفری اسفناج و کلم بروکلی نیز از منابع غنی اسیدفولیک به شمار می روند.
 
برای مشاهده ی آخرین پیشنهادات ویژه و تخفیف های فوق العاده به وب سایت جدید ما به آدرس زیر مراجعه کرده و در کلوپ مشتریان ثبت نام کنید            www.ideal-clinic.ir
برای مشاهده ی آخرین پیشنهادات ویژه و تخفیف های فوق العاده به وب سایت جدید ما به آدرس زیر مراجعه کرده و در کلوپ مشتریان ثبت نام کنید
www.ideal-clinic.ir
فقط خانومها بخوانند … !!!
فقط خانومها بخوانند … !!!
تنگ کردن واژن با جدیدترین تکنولوژی آمریکا هم اکنون در کلینیک ایده آل
برای اطلاعات بیشتر و مشاهده فیلم روی لینک زیر کلیک کنید
تنگ کردن واژن با لیزر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا